DNA-Life

  En DNA-test giver dig viden, som du kan bruge til at træffe smartere sundhedsvalg og finde mere effektive løsninger til at optimere din sundhed. Det er en ikke-invasiv fingerprikketest (blodprøve), hvor prøven kan tages hjemme.

  Personlig medicin:

  Vi er alle unikke som mennesker og har derfor brug for individuel behandling. DNA-test giver os mulighed for bedre at forstå vores unikke respons på kost, livsstil og valg af kosttilskud (nutrigenetik), samt vores respons på visse lægemidler (farmakogenomik).

  Hvordan kan en DNA-test hjælpe dig med at nå dine sundhedsmål?

  Du er født med et sæt gener, som du ikke kan ændre på i løbet af dit liv. Men du kan påvirke den måde, hvorpå disse gener udtrykkes. Der er nemlig en stærk relation mellem vores gener og de ernærings- og livsstilsvalg, vi træffer, samt vores helbred.

  Hvad er gener?

  Gener er segmenter af DNA. De indeholder instruktioner, så der kan dannes proteiner hele livet igennem. Hvert gen består af tusinder af kombinationer af "bogstaver" (kaldet nukleotider), der udgør din genetiske kode. Koden giver instruktioner til at lave alt, hvad der kræves for korrekte krops- og organfunktioner.

  Hvad er genvariationer?

  Med undtagelse af enæggede tvillinger har alle mennesker små forskelle (variationer) i deres genetiske kode. Disse forskelle gør os alle unikke. På samme måde som en enkelt variation i et bogstav kan ændre betydningen af et ord, kan et enkelt nukleotid også påvirke ændringen af funktionen af vores gener.

  Hvad er nutrigenetik?

  Genvariationer påvirker, hvordan et gen udtrykkes og har dermed indflydelse på kroppens biokemiske processer. Via generne opretholdes cellulær sundhed, som har indflydelse på, hvordan vi reagerer på vores miljø, herunder kost, livsstil, kosttilskud og motion. Kendskab til genetiske variationer giver en uovertruffen indsigt i dine biologiske systemer. En viden, som tillader mig at anbefale præcise strategier med det formål at hjælpe dig med at nå dine helbredsmål og opnå bedre optimal sundhed.

  Pris fra: 1.795 kr.