Holistisk tankegang

   

  Jeg arbejder ud fra Functional Medicine principperne, hvor holistisk tankegang møder ny videnskab og hvor der altid er fokus på at finde årsagen til, hvad der blokerer kroppens naturlige biokemi og hvad der skal tilføres, for at vi kan genskabe kroppens naturlige processer igen.

  Min egen rejse:

  Det som førte mig i denne retning var, da jeg selv blev ramt af stress, som udmøntede sig i manglende energi og nærvær, dårlig søvn, vægtøgning, angst, akne og generelt dårligt trivsel. Erfaringer på min egen krop har gjort mig endnu mere motiveret til at forstå hormonernes samspil og kommunikation, så jeg kan få det biologiske puslespil til at gå op og dermed skabe mere energi, overskud og trivsel igen.

  Vaneændringer der holder:

  Bevidstheden om, at vi alle er forskellige individer med forskellige forudsætninger i livet, forskellige mål, ønsker, motivation og drive er en utrolig vigtig faktor for mig. Jeg ønsker at skabe vaneændringer, som jeg ved kan etableres i den enkeltes liv. Hos mig vil du derfor opleve, at udgangspunktet er dig, dine ubalancer og hvordan din hverdag ser ud – jeg tror nemlig på, at det er afgørende for, at en sund livsstil kan fastholdes.

  Lidt mere om mig:

  Mit navn er Minja og jeg står bag virksomheden Hello Roots. Jeg er uddannet Komplementær Hormonterapeut hos Institut for Komplementær Hormonterapi ved Caroline Fibæk, eksamineret i anatomi, fysiologi og sygdomslære, certificeret i brugen af DNA-test med fokus på nutrigenetik og epigenetik, samt tilknyttet Nordic Lab, hvor jeg bestiller mine laboratorietest. Laboratorietests kan bruges til vejledning i dit nye livsstilsforløb. 

  Jeg holder mig desuden løbende opdateret med nyeste evidens baseret viden indenfor mit felt, så jeg hele tiden har den nyeste viden med, når det handler om at tilpasse livsstilen for dig.